Videti jedan post
Star 21.02.2014, 23:41   #2
makl
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
makl ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Yamaha eto neznam zasto je tako dojam drastican u odnosu na predhodne snimke od prije par mjeseci ili pola godine mozda...sama svirka mi se i nije nesto promjenila, cak ni tehnika, al neznam zasto ostavljam takav dojam, no vjerojatno zato sto klavijaturu sviram tek nekih god dana...inace sam harmonikas, i jos uvijek se tesko snalazim na njoj, moram mislit na 100 stvari, a i tipke su drugacije, ipak ima neke razlike u odnosu na harmoniku, pa je vjerojatno i do toga...ne trazim nikako alibi, zato sam ovdje da starije kolege daju neki koristan savjet, i da poboljsam svirku, jos ni ja sam nisam zadovoljan mnogim stavima u svom sviranju, ali nadam se da ce biti bolje...razmisljao sam, trebo bi mozda snimit neko kolo na harmonici, pa ovdje stavit snimak, pa da mi kazete jel dojam isti, pa da vidimo u cemu je problem, i gdje radim greske u koracima...neznam, pomalo sam zbunjen...

Inace sam zavrsio osnovnu glazbenu skolu (harmoniku), a profesor mi je bio Horvat Dvor, i kod njega i sad idem povremeno na satove, i ucim kola, i neke detalje koji me zanimaju...pogledaj na yt, imas njegovih snimaka kolko hoces, pa reci kako ti se cini...
makl je offline   Reply With Quote