Ama shvatam te potpuno i siguran sam da to "stucanje" nije doslo radi Laptopa koji je kako vidim iz tvog pisanja prilicno dobro obnradjen za audio. Boga pitaj sta je stucalo. Mozda bas neka magnetna interferenca, napisao sam cini mi se nocas jedan prilog o EMI Filterima koje svaki muzicar treba bezuslovno da ima na bini i to za svaki uredjaj po jedan. Pronadji i procitaj valjace ti sigurno, znam da si perfekcionista, pa ovo nece biti na odmet da znas.
@nesaband
Dok god sve do najsitnijih detalja ne budes znao o VSL platformi, "ne micem se od tebe". Budi bez brige nije to uopste komplikovano i nevjerovatno podsjeca na rad sa hardware mikserima, tako da ces se veoma brzo snaci. Da, tacno je, mozes napraiti tako da pohranis kompletno podeseni mikser sa svim parametrima na njemu i uvijek mozes pozvati tu "Scenu", ona ce biti potpuno ista takva kao kada si je pravio, Ovakvih scena mozes imati stotine i stotine, Mozes za svaku od sala ili prostorija u kojima sviras napraviti po jednu scenu i nazvati je imenom sale, kluba ili vec gdje si svirao, radi lakseg snalazenja. Sve pogodnosti su pruzene, samo ih treba iskoristiti. Moja pomoc ti sigurno nece faliti, pa ostaje jedino da nabavis 44VSL a ako je apetit veci onda 1818VSL jer i njega polovnog mozes naci za nekih 350 eura a prednost nad 44VSL je ogromna. Ne radi kvaliteta, on je potpuno isti, vec radi tehnickih mogucnosti, pocevsi od digitalnog SPDIF I/O, pa do moguv´cnosti prosirenja na 16 Inputa mikser.
|