Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 07.11.2004
Mjesto: Mumiland
Godina: 50
Downloads: 805
Uploads: 4
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 48 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa1XPRO, M1, 01W/FD, Microkorg, Fantom X6,D50,D10,JX-8P, Gaia, SY77, DX7, CS1x,Mininova, K2000
|
@tranzit ... u pravu si 1000% za to gore rečeno. Čitao sam par DIY varijanti sređivanja prostora i na kraju ljudi ulože brdo novaca, zapostavi posao i izgubi mnogo vremena na sobu a dobije na kraju mrtvu prostoriju koju onda mora čupati iz mrtvih sa binarnim difuzorima ili QRD skyline difuzorima. Samim time pada u još dublji ponor a mogao je novac uložiti u opremu ili na kraju krajeva, uopšte ga i ne potrošiti. Znam kada si mi rekao za dušeke i bilo bi super da sam ih našao ali na žalost , slabo se ovdje i bacaju a i kada ih neko baci to su obično dušeci kojima je duša uzeta a o izvoru zaraze da ne pričam. Ove što dovoze iz inostranstva cijene skupo tako da sam morao odustati od tog poduhvata. Da se vratim na @mr_eko i njegov budući studio... Ovaj način i svaki malo ozbiljniji način pregradnog zida kao i tretman kompletnih zidova, plafona i poda na žalost probija njegov budžet odmah u startu i momak stvarno treba naći kompromis uloženo-dobijeno. @mr_eko imaš zaduženje da obiđeš stovarišta građevinskog materijala i pogledaj cijene rigips ploča (pogledaj sve što se nude), kamene vune, letve, štafle i daske "colarice" neka je širina +10cm. Takođe potraži agro-filc (zimski ne ljetnji), mikrofiber platno. Kada je vuna u pitanju, pogledaj sve što imaju i zapiši koje su oznake. Traži i meku i tvrdo presovanu vunu. Kada nađeš sve, javi ... Pozdrav!
|