Videti jedan post
Star 14.02.2014, 00:00   #38
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nista posebno, jedan Laptop, bilo kakav ker sam mikser 1818VSL nije zahtjecan i radi u tzv. nultoj latenci, sto znaci da sam mikser ne podlijeze ASIO protokolu pa tako i ne ovisi o performansi kompjutera. Svi elvilajueri, komplersori, gateovi, low cut, hall, delay itd... su potpuno isti kao i kod StudioLive miksera, s tim sto su XMAX mikrofonska predpojacala za nijansu kvalitetnija i sto 1818VSL ima 8 izlaza, odnosno 4 stereo para plus jedan SPDIF a uz to i 8 ADAT I/O. Ovo znaci da je daleko ispred 16.0.2 StudioÖive a i nekoliko vecih modela jer obezbjedjuje kompleksniji monitoring. Postoji i iPhone/iPad App koji je komcipiran iskljucivo za 1818VSL. Naravno, svi ulazi i izlazi su balanbsirani i u studijskom kvalitetu. Ko ima celiku zelju za luksuznom izvedbuom, onda se treba obratiti nama jer pravimo od 1818VSL kompaktnu jedinicu sa 10 ili 15 Zolla Touch Screenom (po zelji korisnika) sa integriranim kompjuterom i ostavljenim mjestom za ugradnju jos jednog mnodula sa 8 ulaza. Kompletan uredjaj je malih dimenzija, veoma lagan i kompaktan.
tranzit je offline   Reply With Quote