Videti jedan post
Star 12.02.2014, 15:04   #25
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@Maxo
Pomogao si druže, naravno, hvala puno. Pozdrav i svako dobro.

S obzirom da ja nisam nešto zahtevan po pitanju boja, računam da će mi uz fabričke klavire, gitare, ne znam kakvi su duvači, trebati par sempla harmonika, možda klarineta ili tamburica. Ne očekujem ne znam kakav kvalitet jer je ipak to nisko budzetna klavijatura, ali nadam se da u tih 16 Mb, može stati to što mi je potrebno a da bude upotrebljivo. Akcenat ovde bacam na aranzer. Za DX bojama nisam lud, i za "moju" vrstu muzike mi nisu potrebne.
Dodato:
Dodato:
Koliko znam Korg Pa 80, takođe ima 16Mb memorije, pa ljudima završava posao, i imaju sve neophodne boje. Ne znam koliko bi koštao još jedan modul, od 16Mb, da bi se ta memorija proširila. U specifikacijama kaže, da maximalno može 32 Mb. Toliko već ima Korg Pa1x. Ovako kada upoređujem brojke, za moje potrebe to bi završilo posao.

Promijenjeno od calevh (12.02.2014 u 15:18 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
calevh je offline   Reply With Quote