Videti jedan post
Star 11.02.2014, 23:20   #10
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Acko, da ne zalazimo u mišljenja, činjenice i brojke govore drugačije. To sam ja video u specifikacijama. Ali meni kao nekom ko nije imao kontakta sa Ketronom te brojke i nešto ne znače, ako mi neko konkretno ne kaže, kao što je Tranzit, Maxo, Ti...
Što se tiče ritmova, ritmovi su ritmovi. Trenutne ritmove koje koristim su jako kvalitetni, spajani od svih mogućih varijacija, od Korga, Rolanda, Yamahe, neki kucani od početka, i mislim da nema ništa loše u tome, da se ritmovi koriste na raznim klavijaturama, mene je interesovalo da li ću dobiti pomak u zvuku, da li ću s tehničke strane dobiti neke stvari bolje i više u odnosi na Va. Sada kada bih prešao na Tyros 5, 80% svojih ritmova bih preneo na T5. Ali to ne znači da će oni zvučati isto kao na Va7. Ja vremeno obnavljam svoje ritmove, jednostavno kada mi dosade, ja ubacim nešto novo i tako u krug, na taj način malo osvežavam svoju klavijaturu, menjam svoj sound...
Tranzit, kakav je ROM na X1, klaviri, gudači, duvači... Uglavnom volim da koristim fabričke boje najviše. One su mi nekako kvalitetnije od svih semplova, ako bih i ubacivao nešto od semplova, to su neke harmonike. DX "ludila" i takve "tetris" boje mi nisu potrebne. Inače radim dosta i zabavnu muziku, tako da su mi bitne gitare, klaviri, organ boje... Je l može nešto informacija o tome?
Hvala svima što ste se uključili, ko god da ima bilo šta, neka puca.
A da, prodaja me ne interesuje, ako će me klavijatura služiti, nema potrebe za prodajom. Ne želim da bacam pare proizvođačima, nekoliko hiljada E, za njihovih par Mb RAM-a. Meni jedan instrument završava posao, ako se posvetim njemu i sredim kako ja želim. Postprodaja mi ne igra nikakvu ulogu.

Promijenjeno od calevh (11.02.2014 u 23:24 sati)
calevh je offline   Reply With Quote