Videti jedan post
Star 11.02.2014, 23:06   #7
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Jeste da nikad nisam cuo uzivo Ketrone, ali iskreno vecu glupost od ove nisam cuo, a to je da se covek sa klavijatura od ~2000e i vise spusti na jedan slobodno mogu da ga nazovem "smesni" Solton u odnosu na sve ove klavijature i da ima bolji zvuk od svih ovih klavijatura koje su nautickim miljama ispred ovog Soltona/Ketrona izuzev ajde mozda VA-7, jer jeste starija, ali od GW-8 obavezno da je bolja. Ja ne znam jel je samo ovo meni smesno, ili drugi ne uocavaju sta pise u sledecem citatu:
Citat:
Originalno postovano od makso68 Pokaži Post
...Imao sam dosta aranžera,između ostalih:Roland VA 7,Roland GW 8,Korg PA 500,PA 1 X pro,PA 2 X pro,Yamaha Tyros 2,Tyros 3,...,ali se sound ni jednog od navedenih brandova ne može mjeriti sa Ketronom.Zato ti preporučujem da uzmeš to bez razmišljanja,naravno pod uslovom da je sve ispravno.
...a onda kazes ovo
Citat:
Originalno postovano od makso68 Pokaži Post
Imaš ovdje u download sekciji ritmova za Ketrone,a među njima i dosta konvertovanih sa Rolanda G 800 i VA 7.To ti je sasvim dovoljno za početak.Ketroni su,po mom mišljenju vrlo jednostavni za rukovanje i editovanje ritmova i boja..Toliko od mene,nadam se da sam pomogao.Pozdrav i svako dobro!!!
...a da ne zaboravimo da si pre toga rekao da radi bolje od svih ovih klavijatura gore, izmedju ostalog i ovih Rolanda, a da ima ritmove od ovih Rolanda i da mu je to dovoljno. Pa cekaj, uzima Soltona/Ketrona da bi koristio konvertovane ritmove od Rolanda i sta ocekuje? Ja stvarno ne razumem. Meni je ovo totalno.....Ne ulazim u nikakvu raspravu, samo iznosim cinjenice koje si sam rekao i koje uopste nisu izmisljenje. Razmisli sta vec hoces da kazes, a ne los Roland i cela Pa serija Korga, bolji Ketron, a onda kaze da koristi konvertovane ritmove od Rolanda G800 i VA-7 i da mu je to dovoljno. Stvarno ne razumem Veliki pozdrav