Jeste da nikad nisam cuo uzivo Ketrone, ali iskreno vecu glupost od ove nisam cuo, a to je da se covek sa klavijatura od ~2000e i vise spusti na jedan slobodno mogu da ga nazovem "smesni" Solton u odnosu na sve ove klavijature i da ima bolji zvuk od svih ovih klavijatura koje su nautickim miljama ispred ovog Soltona/Ketrona izuzev ajde mozda VA-7, jer jeste starija, ali od GW-8 obavezno da je bolja. Ja ne znam jel je samo ovo meni smesno, ili drugi ne uocavaju sta pise u sledecem citatu:
Citat:
Originalno postovano od makso68
...Imao sam dosta aranžera,između ostalih:Roland VA 7,Roland GW 8,Korg PA 500,PA 1 X pro,PA 2 X pro,Yamaha Tyros 2,Tyros 3,...,ali se sound ni jednog od navedenih brandova ne može mjeriti sa Ketronom.Zato ti preporučujem da uzmeš to bez razmišljanja,naravno pod uslovom da je sve ispravno.
|
...a onda kazes ovo
Citat:
Originalno postovano od makso68
Imaš ovdje u download sekciji ritmova za Ketrone,a među njima i dosta konvertovanih sa Rolanda G 800 i VA 7.To ti je sasvim dovoljno za početak.Ketroni su,po mom mišljenju vrlo jednostavni za rukovanje i editovanje ritmova i boja..Toliko od mene,nadam se da sam pomogao.Pozdrav i svako dobro!!!
|
...a da ne zaboravimo da si pre toga rekao da radi bolje od svih ovih klavijatura gore, izmedju ostalog i ovih Rolanda, a da ima ritmove od ovih Rolanda i da mu je to dovoljno. Pa cekaj, uzima Soltona/Ketrona da bi koristio konvertovane ritmove od Rolanda i sta ocekuje? Ja stvarno ne razumem. Meni je ovo totalno.....Ne ulazim u nikakvu raspravu, samo iznosim cinjenice koje si sam rekao i koje uopste nisu izmisljenje. Razmisli sta vec hoces da kazes, a ne los Roland i cela Pa serija Korga, bolji Ketron, a onda kaze da koristi konvertovane ritmove od Rolanda G800 i VA-7 i da mu je to dovoljno. Stvarno ne razumem

Veliki pozdrav