Acko, hvala što si se javio.
Evo upravo čitam Manual Za Ketron X1, iz toga što mogu da pročitam, i da vidim kakvi sve parametri mogu da se edituju i koliko se daleko išlo sa recimo editom svake udaraljke na bubnju, i da je to jako lepo i pregledno urađeno, i generalno što se detalja tiče, mogu reći da je Va serija daleko, ali mnogo daleko iza X1. E sad to stoji na papiru, znači sa nekog tehničkog aspekta, nema poređenja, u korist Ketrona. Ne znam kako Ketron izlazi na ozvučenju, vidim da ima 4 izlaza, što mi se sviđa.
Roland je sređen, i relativno sam zadovoljan, znaš kakvi smo mi klav. uvek nezadovoljni, uvek bi nešto da čačkamo, prepravljamo, menjamo, takav sam i ja. Voleo bi da dobijem odgovore na pitanja iz prethodnog posta, da dobijem konkretne "brojke", činjenice, od nekog ko ima iskustva. Hvala na mišljenju Acko.
Stvarno mi treba pomoć i razna mišljenja, da bih odlučio.
Makso, pozdrav druže, živ bio. Hvala i tebi što si se aktivirao. Ne bojim se uopšte za ritmove, uvek sam svaki ritam maximalno prepravljao po svom ukusu u provodio i po 10 sati u sređivanju jednog ritma. To nije problem. Upravo to me je zanimalo, kako to izgleda "live", kako izlazi na ozvučenju, a ti ga baš nahvali sad. Verujem da X1 može samo biti bolji od MS serije, nikako gori. Kako bi išlo sa ubacivanjem semplova, je l znaš nešto o tome? Preko Floppy-ja, neka veza sa računarom? Kakve su dirke kod tebe na MS, kvalitet izrade?
Promijenjeno od calevh (11.02.2014 u 22:46 sati)
|