Videti jedan post
Star 11.02.2014, 22:41   #5
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Acko, hvala što si se javio.
Evo upravo čitam Manual Za Ketron X1, iz toga što mogu da pročitam, i da vidim kakvi sve parametri mogu da se edituju i koliko se daleko išlo sa recimo editom svake udaraljke na bubnju, i da je to jako lepo i pregledno urađeno, i generalno što se detalja tiče, mogu reći da je Va serija daleko, ali mnogo daleko iza X1. E sad to stoji na papiru, znači sa nekog tehničkog aspekta, nema poređenja, u korist Ketrona. Ne znam kako Ketron izlazi na ozvučenju, vidim da ima 4 izlaza, što mi se sviđa.
Roland je sređen, i relativno sam zadovoljan, znaš kakvi smo mi klav. uvek nezadovoljni, uvek bi nešto da čačkamo, prepravljamo, menjamo, takav sam i ja. Voleo bi da dobijem odgovore na pitanja iz prethodnog posta, da dobijem konkretne "brojke", činjenice, od nekog ko ima iskustva. Hvala na mišljenju Acko.
Stvarno mi treba pomoć i razna mišljenja, da bih odlučio.

Makso, pozdrav druže, živ bio. Hvala i tebi što si se aktivirao. Ne bojim se uopšte za ritmove, uvek sam svaki ritam maximalno prepravljao po svom ukusu u provodio i po 10 sati u sređivanju jednog ritma. To nije problem. Upravo to me je zanimalo, kako to izgleda "live", kako izlazi na ozvučenju, a ti ga baš nahvali sad. Verujem da X1 može samo biti bolji od MS serije, nikako gori. Kako bi išlo sa ubacivanjem semplova, je l znaš nešto o tome? Preko Floppy-ja, neka veza sa računarom? Kakve su dirke kod tebe na MS, kvalitet izrade?

Promijenjeno od calevh (11.02.2014 u 22:46 sati)
calevh je offline   Reply With Quote