Moje iskreno misljenje je da ne menjas, pa i da je bolji, ali u to neverujem dok se ne argumentuje jednim istim ritmom sa obe klavijature u kvalitetnom audio formatu. Prvo sto te klavijature Ketron/Solton mozes na prste ovde da izbrojis ko je ima uopste. Drugo sto se materijal necu da kazem nalazi tesko (jer ovaj "epitet" karakterise recimo Yamahu pa Rolanda tim redosledom u odnosu na Korg), tako da ova rec "Tesko" je veoma blaga sto se tice ritmova i boja za uopste Ketron/Solton, a i da uspes da iskonvertujes, to nece na nista liciti, a i sam si vec rekao da si sredio klavijaturu, msm nije to sigurno maximum i nikad nece ni biti, ali si na dobrom putu da tako bude i sto bi je menjao za "slabiju"?Onda, kada je budes prodavao, ko ce ti gledati Ketron/Solton kao objekat za kupovinu da tako kazem? Niko. Polazim od sebe prvo. Sledece je i da je kvalitetan, imamo recimo model te marke, tj. Ketron Audiyu 5 kao klavijaturu koja je prvo po ceni veoma skupa, ali sto onda ljudi uzimaju Korg Pa3x ili Yamaha Tyros 4 koje su u nekoj bliskoj ekvivalentnoj ceni, a ne Ketron? Licno nikad ne bi uzeo Ketron, a razloge sam naveo i mogao bi jos mnogo da ih napisem. Znaci, nije zaziveo kod muzicara, nema materijala, pa i sound nije nesto specijalan, kasnije prodaja itd itd itd. Da ne duzim vise. Ostavi ti sebi tog Rolanda. Moja iskrena preporuka. Menjaj ga samo kada ti upadne stvarno nesto bolje. Pozdrav