Zivio tamo....vodio se pricama o blagostanju...ali ne ni najmanje nije tako...znam da je offtopic al moram se osvrnuti...jedan moj osvrt je izasao i u dnevne novine...uglavnom u kratko...isao tamo..zivio tri godine... pozalio... znaci... visoko sam obrazovan... tad sam imao samo titulu .ing. da bi dosao tamo trebalo mi je u startu 1500€... samo za put...kada sam dosao (srica sta sam imao tetka i tetku tamo), trebalo mi je jos 1000 eura da bih nasao stan, price o jeftinim smjestajima su gluposti, istina ima jeftinih stanova, ali u zgradi di su prostitutke, narkomani i dileri i di ti prid kucom visi uvijek par policijskih auta....za normalan stan treba kapara od 600 € ... moju vozacku mi nisu priznali. Dodao sam neki novac za njihovu.. diplo vise ma sta dublo peteroduplo vise se trosi na benzin (koji je navodno jeftin) al tolike su guve da trosis uvijek vise, ipak je toronto multimilijunski grad.... posla ima kao perac ulice, zidar, postavljac knaufa...sve sam radio to..o...hrana u fast foodu (hvala na mojih 15 kg viska, a cili zivot sam bio plivac, lip zgodan :-) ).... kakve to price od tisucu i nesto dolara???? Nemoj me nasmijavati.... da ne duzim dalje sa pricom.... :-\
Sent from my TAC-97032 using Tapatalk