OK Neso...
Zahvaljujem sto si odvojio vremena da se vratis na moje postove. Mozda se ipak nismo razumeli I to je vrlo moguce da se ljudi ne razumeju, neko je malo zustriji, neko malo blazi... tvoj profesionalizam i strucnost ni jednog jedinog trenutka nisu dovedeni u pitanje, svi smo smo gledali i gledamo i slusamo tvoje demo snimke, pa prema tome nemas ti nikakve potrebe da bilo sta nama dokazujes.
Nisam ni stavio postavio pitanje sa namerom da pravim neku statistiku, tacnije ja sam samo postavio pitanja a moderatori su izvdojili kao anketu, tako da niko ne bi morao da se prestavlja... svejedno, to je nekad bilo. Diskusija je bila radi diskusije i ni zbog cega drugog.
Ako cemo po tvojoj proceni sta je bespotrebno od tema a sta, onda bi sa ovog foruma trebalo skloniti sve teme koje se ticu onoga sto nije muzika ali onda treba da se obratis Waxter-u, Dell-u i jos drigim moderatorima i da im predlozis da sklone sve ono sto se tebi licno ne svidja i smatras bespotrebnim.
Eto tako,
Povlacim se iz ove diskusija, a vas dvojica cete, nadam se, naci neki zajednicki jezik.
Svako dobro zelim.
|