Videti jedan post
Star 04.02.2014, 19:47   #553
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@Amater_svirac

Momce,malo sam prelistao tvoje teme i procitao sta sam pisao.
Ja i dalje smatram da tebe licno nisam uvredio ni na koji nacin u tim temama sem sto sam samo napisao svoje misljenje o istim.

Mislim i dalje tako da nije bitno ko zna da cita note a ko ne.Ne vidim sta je tu korisno za ovaj forum.

Koliko ima profesionalaca na forumu i koliko amatera....pa stvarno ne znam sta bi to moglo nekome da koristi na forumu.

Sto se tice razvlacenja meha i sviranje samo na razvlacenje meha ajd pa da nekome bude interesantno.Ali ne vidim cemu i ova tema.
Svirao sam i sa Banetom Vasicem i sa Mirkom Kodicem i nisam primetio da sviraju na taj nacin.Na onom snimku se stvarno vidi da Bane nesto izvodi neke kerefeke sa mehom ali taj odgovor bi mogao da dobijes samo od njega licno zasto je to tada radio a nikako od nekog od clanova foruma.

Cisto cu ovde da ti odgovorim na ankete koje si postavio.

Skolovan sam muzicar znam da citam note,Surovi sam profesionalac u svom poslu.Nekada sam svirao harmoniku i mnogi kazu da sam bio odlican harmonikas.

I na kraju kad pogledam broj odgovora na tvojim anketama one se mogu svrstati u statisticku gresku jer ne odrazavaju pravo stanje i pravi odnos za neku ozbiljnu anketu.

A to samo znaci da sam i tada i sad potuno u pravu sto se tice tvojih tema.

Naravno svakom ostavljam za pravo da ima svoje misljenje o tvojim temama.ja sam moje misljenje izneo tada kada si postavljao teme i nisam ni do danas promenio svoje misljenje.Samo sto tako kako ja pisem na forumu ovde i nije bas popularno pa se mnogi clanovi ljute na mene zbog moje iskrenosti.