Videti jedan post
Star 04.02.2014, 18:07   #552
Arter
Vredan član društva

Arter's Avatar

Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
Arter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo, mene smeta (osim onoga sa downloadom šta sam prije napisao) i to što se svo ovdje toliko (oprostite na izrazu) priseravaju, ne što se tiče sviranja i znanja, nego DRŽANJA VISOKO KAO DA SU NAJPAMETNIJI...

primjer (ne prozivam samo se osvrćem)

kolega @rolandx potpuno smireno i fino, i sasvim pristojno kaže kolegi @Amater_svirac da ne potiče još više tenzije između sale i nese, da se nebi ponovno "prepirali", jer to j eizmeđu njih dvoje, ali diraju se tema koje su tu na forumu aktivne, i nemamo se pravo nitko miješati i jednog od njih dvojice prozivati i stajati na stranu jednog od njih, to je njihovo i nemamo zabadati nos, eventualno nadopisati što nam smeta al na pristojan način bez prozivanja... i ovaj na to odgovara kao klinac (neznam dal je klinac il čovik u godinama, nevažno) bahato odgovara "moje pravo da to kazem" kao i "ovako dajem sebi za pravo da iznesem svoje misljenje, svidelo se to tebi I nekome trecem ili ne" kao i ..... ne nemaš se pravo ubacivati u "prepiranje" njih dvoje to će oni sami riješiti, ovako samo potičeš i podilaziš jednom da bi drugog pogrdio...

nadalje,

Citat:
ne vredjam nikoga niti nazivam imenima, niti koristim pogrdne reci ni psovke, tako da ne vidim u cemu je problem ovde
kolega, prethodni post...
Citat:
potpunosti se slazem sa sale_band-ovom konstatacijom o arogantnosti clana foruma nesaband
zar ovo nije prozivanje?

Molim vas sve tu, nemojmo jedni druge pogrđivati, ovo je samo forum, i nikome ništa odavde ne može utjecati na život, ovo je napisano tu i to je to, i ako ti netko pregovori nešto, to je virtualno, nije vrijedno svađanja... ponašajmo se na forumu točno onako za što forum služi, ZA DISKUSIJU ne za svađu...

meni su i nesa i salje i puno njih ovdje jako puno pomogli...tako da... ako netko napiše na nešto TO NE SPADA TU ILI ODGOVORENO JE STO PUTA IMAŠ TEMU itd itd.... zar zbog toga je netko loš???

Ako netko napiše da skupljaš postove? Zar treba stvarati konflikt zbog toga? Pa puno ih je odvje samo zbog downloada, jer tko se jednom opeče i na hladno puše... ako ti je netko to rekao, to dokaži suprotno i boli te briga...

Eto, pozdrav...
nesaband (04.02.2014)