sale_band...
U potpunosti se slazem sa sale_band-ovom konstatacijom o arogantnosti clana foruma nesaband, na par mojih postova I anketa koje sam postavljao (ne da bih nabildova broj postova za download, ako pogledate moj broj download-ova, videce da imam samo dva, a I to sam zazalio sto sam downloado-ovao, obicno djubre ispalo na kraju), nego zbog eto razmene misljenja, boljeg upoznavanja itd. Elem, taj nesaband je postavljao komentare tipa "ovo je bezvezno filofiranja", "smatran da je anketa totalno bezvredna, besmislena itd itd". Tako je bilo na par anekta koja sam postavio tome koliko nas ovde je muzicki obrazovano, koliko ja amatera a koliko profesionalaca, sta ljudi misle o tome sto pojedini poznati harmonikasi sviraju harmoniku na razvlacenje meha itd. Samo da se podsetim poslednje teme o "razvlacenju harmonike", prve me je napao da pricam gluposti, a zatim kad su mu drugi ucesnici foruma do dokumentovali linkovima sa snimcima Borka, Baneta Vasica I drugih, okrenu je pricu "oni su vec velika imena da to mogu sebi da dozvole" a to nije bilo ni pitanje ni tema diskusije. Naravno, moderator (Dell) je sklonio moj odgovor njemu "da ne bi kasnije intervenirao" a njegove postove zadrzao. Mislim stvarno, o cemu mi ovde pricamo uopste. Cenim nesino stogodisnje iskustvo u muzici, ali daj malo vise obzira prema mladjim ucesnicima ovde. Ponovo kazem, ne download-ujem nista odavde (sem te dve probe koje sam imao) I moji postovi nemaju za cilj download upgrade.
Svako dobro zelim.
|