@Sale_band
Citat:
Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi.
|
Druze nisi ni ti bas konzistentan u ono sto pises. Sa ovome si me potsetio na temu od pre godinu dve o gramatici na foruma. Mozes je i sam naci. Tada ti smetalo to sto neki ne znaju gramatiku srpskog jezika a sad govoris suprotno.
Da me ne razumes pogresno ja ne stajem na niciju stranu. Nisam bas ni imao namere da se ukljucim u temu. Smatram da dzaba neke stvare raspravljate.
Sa obzirom da sam i ja ucestvovao ranije neki period u uredjivanje foruma znam na kakve sve probleme moze se naici.... Vaxter je veoma realno opsiao situaciju. I tu administracija nema sta da pomogne a da svi budu zadovoljni.
Bolje i da ne pricam vise, jer ovakve teme vode ka svadju a ja to ne zelim. Vec sam imao nedavno iskustvno koje necu da se ponovi, jer to lose doprinosi foruma.
Pozdrav