Videti jedan post
Star 03.02.2014, 08:27   #523
sale_band
6. sekretar SKOJa

Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
sale_band befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Secam se ovoga... Vidi, moj cilj nije bio da tebe uvredim i izvini ako si se tako osetio, jednostavno sam se tada setio ovog videa posto se vodila rasprava oko tzv. "banane" ... Ja sam takav covek, volim da se nasalim a ne smeta mi ako se neko nasali i na moj racun, a kod tebe to nije tako, odavno mi je jasno.
Cinjenica je da smo ti i ja imali kojekakve nesuglasice ali, sto se mene tice, nikada te (ili bilo koga drugog) ne bih javno stavio na "crnu listu" cak i kada bih zaista imao nesto protiv tebe jer smatram da je to pre svega nekulturno, a ti si ipak bio u stanju to da uradis i to sa vrlo neargumentovanim razlogom. Meni to apsolutno nista ne znaci niti me vredja, samo mi mnogo vise ovori o tebi i tvom karakteru, i to je to...

Ja mislim da si ti prilicno egocentricna licnost i da tesko podnosis cinjenicu da ne moze sve da bude onako kako bi ti zeleo i da nisi uvek u pravu, takodje, clanovi koji se drznu da ti se suprostave, ili ti ne "idu niz dlaku" po tvom rezonovanju, zasluzuju restrikciju, jer, tebi smeta...
sale_band je offline