Videti jedan post
Star 02.02.2014, 17:14   #519
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@neconix
Navescu ti samo par imena ljudi koji borave ovde na forumu i ni na koji nacin ne doprinose niti sam nesto naucio ili saznao od njih.

Prvi je Djole koji se svojski trudio da nesto napise da bi dobio download.
Ni jedan od njegovih postova nije koristan bio za ovaj forum i ljude koji su na njemu vec je samo imao za cilj download.Moras priznati da opasno iritira clanove koju su ipak na neki nacin doprineli radu ovog foruma da bude sto bolji.I naravno nikada nije dobio ni jedan ban.

Drugi na top listi je Onaj Formula koji se sada retko pojavljuje.Covek je zavrsio posao dobio ono sto mu treba i nema ga vise.

Treci je @sale band od kojeg takodje nisam nista procitao da je pametno i korismo za ovaj forum.Kada neko dobije bananu on je prvi da provocira istog koji u tom trenutku ne moze da mu odgovori.I naravno nikada nije kaznjen zbog takvog nacina komunikacije.

Ima tu i jedan ceo klub obozavalaca moderatora koji se dodvoruju istima na taj nacin sto ih hvale na njihovim demo stranama a verovatno se u pozadini smeju istim snimcima i pljuju po njima.

I niko od ovih ljudi nikada nije dobio nikakav ban zbog svog neodgovornog ponasanja i spamovanja.

Evo sad vidim i na Zeljkovoj demo stranici spamovanje od strane @Rolandx.Pise na zeljkovoj strani da je @Tranzitu pun in box.Ni to se nesankcionise.

Bitno je @nexonix da pomno prati samo odredjene clanove na ovom forumu medju kojima sam i ja i da svaku moju rec meri na kantar.

Zbog takvog ponasanja moderatora i zbog takvih ljudi koji se ne bave nekom temom i provociraju one koji nesto znaju i zele to da podele sa ostalim clanovima ja sam sve redje na ovom forumu.

Ja najcesce kada vodim diskusiju sa nekim clanom ubaci se neko sa strane da arbitrira sto se deslio sa kolegom @Mladenkom kada sam imao raspravu sa Bobanom 010.

Uvek se nadje neko ko nije u materiji da provocira i na kraju ko dobije po nosu...naravno ja... i jos po neko hahahahhaha.

Ali zivoot ide dalje i smatram da sam naveo dovoljno imena i odgovorio na pitanje koje mi je postavio Super moderator ovog foruma @neconix.

Ako sam ovim postom zasluzio ban,nemam nista protiv da ga dobijem ali bih molio da mi se ban obrazlozi a ne kao sto je bilo prosli put da ne dobijem odgovor zasto sam banovan.

@Tranzit,stari si vuk i clan mnogih foruma.Znam odlicno da znas sta sam hteo da kazem mojim predhodnim postom gde sam tebe pomenuo tako da tebi ne moram da obrazlazem nista dodatno.Ja i ti se razumemo.

Eto toliko od mene za sada.