Aman Marijane pa zar ti zaista vjerujes u ta bulaznjenja za cifrom od 40.000 prodatih primjeraka. Necemo dalje, sa diskusijom jer nece biti produktivna, a vidim da si posebno raspolozen za diskusiju bez argumenata ili bolje receno sa pogresnim argumentima. Samo jedno, radi tvog spustanja na zemlju sa tih 40.000 primjeraka za manje od godinu dana. Najprodaniji instrument svih vremena u istoriji elektronskih muzickih instrumenata je prvi Workstation na svijetu Korg M1 sa nesto preko 100.000 primjeraka u nekih pet godina prodaje. Ko li tebi isprica bajku o 40.000 komada za nesto vise od pola godine pa jos i produkt koji nosi ime Behringer. Jos me vise cudi kako ti odmah povjerova u tu bajku. Koji ce izvor da potvrdi tu cifru. Hoce li Behringer ? Stavi prst na celo i zamisli se malo dublje nad tom cifrom koju si napisao. Da to nije 4.000, ama bi i to bilo na samoj granici moguceg i vjerovatnog. Poznato mi je da mi na Balkanu posebno volimo te velike cifre, ama sto je mnogo, mnogo je.
Hajde da budemo dobri pa da vise ne diskutujemo na ovaj nacin jer ovo je i vise nego smijesno. Laz koja se ponovi dovoljno cesto, polako ali sigurno postaje istina. Ostavi se corava posla, ja sam vec Out.
|