Videti jedan post
Star 12.01.2014, 15:53   #2
Narodnjak300
Ovaj baš voli da kuca

Narodnjak300's Avatar

Registrovan/a dana: 13.12.2008
Mjesto: Bor-Timocka kajina
Downloads: 2385
Uploads: 42
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 52 puta u 51 Postova
Instrumenti: nemam vise instrument
Interesi: Pecanje
Narodnjak300 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Da, moja je krivica sto nisam napisao za sta ce mi to ali sigurno si vec skontao.
Dakle zamislio sam trubacku sekciju, samo pratnja, minimum 4 instrumenta da bih mogao i sedmice da sviram e sad manje-vise sto je instrument monofon (kao i sto treba da bude) to mi ne smeta jer ja bih ubacio 4 ta ista trombona i panovao ih razlicito, recimo prima u centar, terca levo, kvinta i sedmica desno sve u cilju da emuliram stvarnu situaciju na bini plus zvuci sire=lepse . Sad se javlja problem zato sto mi treba nesto, plugin/skripta koja ce kada odsviram akord da kaze kontaktu sledece: Prvu midi informaciju koju primi neka svira trombon 1 tj prima, drugi terca.. i sve tako a taj trombon sto ima tu skriptu za monofonic mi samo ide u korist jer ne dozvoljava vise od jednog tona. Zvuci prosto ali u praksi ne znam kako bih to resio. Inace na kraju krajeva ja to odradim rucno sve samo sto izgubim vreme dok odradim neki trubacki groove pa malo dok razmrdam svake tonove da ne sviraju u istu milisekundu, pa malo randomizujem velocity...kao sto rekoh samo izgubim vreme a ovako kad bi to sve finkcionisalo samo odsviram i to je.