Videti jedan post
Star 08.02.2008, 12:45   #23
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma nisi me razumio. Ne hvalim se ja time koliko sam dao, i nije mi to što sam dao žao.
Htio sam reči koliko bi tek materijala bilo ovdje kad bi svaki od nas dao 2-3 vrhunska seta u download centar, onda bi download imao smisla, ali mislim da tad i nebi bilo tko imao samo tek tako pristup u njega.
Ovako pružamo vam najosnovnije (ali dobro urađene) ritmove, boje i samplove, a za finalnu šminku se jarane moj sam pobrini. treba to sve pročačkat, preslušat malo doradit i tada se da napravit itekakav hebački set. No dosta vas je ljenih, pa vam je i to teško.
Isto tako, moj ti je savjet da ne bacaš džaba para (500 €) na neki SET-ić koji je vjerojatno kombinacija materijala od drugih ili sličnih setova kakovih možeš nač na stotine na netu. Nemoj bit naivan i bacat pare, jer takav SET uz malo truda možeš i sam imat. Stari moj, to je velka lova i poštena klavijatura pride. A to kako neki tvrde da meterijala za Pa800 nema baš puno, to što i ima su dorađeni setovi s Pa80 i Pa1X-a, tako da mnogi od vas puše veliku lovu kupujuči već nešto čega ima u izobilju (vjeruj mi kunem ti se životom, samo su ih malo došminkali na Pa800). nema tu ništa novog i revolucionarnog.
I na kraju, priče kako ja imam vremena kući sjedit i pravit stylove i boje slobodno okači bez uvrede mačku o rep. Prijatelju moj imam već cca. 50-tak pjesama za total obradit, a vremena nemam nit za provježbat sat-dva harmoniku i klavijature.
nema se više vremena ko nekad. Prošla su ta vremena da je plaća stizala radio ti il samo na poslu sjedio. A i obitelj traži svoje. Djeca su svaki dan sve veća, i normalno je da traže više pažnje i vremena. Posao, svirka, posao, svirka i tako dok vrag ne dođe po mene

Još jednom, ne bacaj pare. Kaži što trebaš potrudit čemo se da ti pomognemo i da sam to sklepaš uz našu pomoč. A kad se nađemo, dio tih para koje misliš uludo potrošit čemo zapit i svi će biti sretni.
Nemam Pa800 (netreba mi jer mi Pa80 radi posao više no dobro), ali ako što trebaš pomoči ću ti ne samo ja nego svi pravi i istinski jarani na site-u.

Uživaj
kreso je offline   Reply With Quote