Videti jedan post
Star 26.12.2013, 00:29   #10
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od darko87 Pokaži Post
Da ne otvaram novu temu...Moze li neko ovo malo detaljnije da mi objasni posto nemogu da se snadjem,na tyros 5 trenutno nema opcija da se napravi user drum,nisti mogu da se prebace bubnjevi napravljeni od tyros 4 internih semplova nece moci do leta,pa bih ovako da pokusam da zaobidjem problem....u utility sam upalio opciju display voice number,prebacio sam semplovan bubanj kao custom voice na klavijaturu pise 063-000-71,style creator-edit i kako tu upisem sta?hvala.
Slažem se s dmmacak-om, a što ti treba još pored originalnih bubnjeva. Nabavio si novi stroj, nisi provalio niti osnove, a htio bi u njega ubaciti bubanj iz "neke stare pištaljke". Nemoj zamjeriti, morao sam.

Kod Tyros4 (a gotovo sam siguran da je slučaj i kod Tyros3) ne treba "kemijati" sa stavljanjem CUSTOM VOICES-a u RHY1 i RHY2 kao što je to bio slučaj kod Tyros2.
Jednostavno odabereš bilo koji CUSTOM DRUM i pohraniš ga u RHY1 ili 2 baš kao što to radiš i s promejnom voices-a na ostalim trakama Styla. I Tyros postavi MSB 62 automatski, nisu potrebne dodatne intervencije u EDITu Styla.

Malo je čudno i to što nisi uspio prebaciti CUSTOM DRUM iz Tyrosa4. Kod mene u Expansion Manageru se vidi svi kitovi koje imam u Tyros4. Nemam (još) Tyros5 pa ne mogu niti prebaciti materijal da testiram ali sam gotovo siguran da bi prebacivanje uspjelo.

Primjetio sam da u Expansion Manageru nisu vidljivi oni materijali koji su rađeni na predhodnim modelima i stavljeni su u T4 bez ikakve dorade. To znaći, bez obzira što imaš CUSTOM DRUM koji je bio pohranjen u T4, ne znaći da će biti kompatibilan s Tyros5. Zato jer izvorno nije niti urađen na njemu.

Možda bi bilo praktično da se otvori nova tema s pitanjima za Tyros5. Tyros2 i Tyros5 dva različita svijeta bez obzira na to što neki ljudi s ovog foruma misle da nije tako.
casper je offline   Reply With Quote