Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 21.12.2013, 15:16   #9
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Drugari oladite malo,svadjate se oko gomilu plastike,relax....evo ja na primer,ja sam sad skroz relax,ovaj korg me je tolko utupio,da sad onako jedva cekam da se zavrsi svirka,ne da bih isao kuci,nego da ga ne slusam vise kako se muci i krklja,i pokusava nesto da izbaci na razglas...btw. sviram pa3...KANTA...odletece mu kraci vrlo uskoro iz moje kuce...jedino sto ce mi nedostajati su njegovi gabariti,ruku na srce,pod misku i na svirku-milina,sve ostalo-ne ponovilo se....svi stalno pricate za korga,kako treba sesti i zagrejati stolicu da bi on zazvucao...moja se usijala,rezultata nigde,koliko lepo zvuci u sobi,tolkoooo se izgubi u prostoru,na ozvucenju kad odem na svirku ma ono je strasno,samo cujes u onoj gomili muljavine prebogatoj srednjim frekfencijama,i odsustvom svih ostalih,kako se bass bori i pokusava da iole prodre i da nesto ispod 160khz,ali nemoguca misija...u isto vreme neki nedefinisani visoki,ti nekom cudnom neprirodnom frekfencijom probijaju bubnu opnu(bar ono sto je ostalo od nje posle korga),i tako svirka polako odmice dok ti celo vece pokusavas da ga ukrotis preko mixera,maxx aduia i gomilom,lepo zamisljenih ali genealno bezuspesnih alata...lepo cu da zasednem da sredim yamahu, ako treba i vise nego korga,ali bre brate bice mi srce na mestu kad odem na svirku,i jednom ga sredis i cao zdravo...ovo non stop sredjujes jedno te isto,prckas nesto,prepravljas, pokusavas sa eq da ga ozivis,stalno u potrazi za novim semplovima,tesis se popravice mu zvuk kvalitetniji semplovi,samo ih jos nisam nasao bla bla bla- uzladuna rabota, i bez happy end-a...ja kad ne uzivam dok sviram,mogu svi oko mene da padaju u trans,to nije to,tu nesto ne valja,i ja sam smoren celu svirku,glava celo vece u mixeru..samo mulja nesto...treba mu dobro ozvucenje...sto bih ja sad dao kamaru para za dobro ozvucenje(kad zaradjujem samo 50e na vece),da bi korg zazvucao priblizno mimimumu dobrog zvuka? lepo cu da ga zamenim za drugi brend,i on ce na svakom ozvucenju da sljaka kako valja...ne mogu da ga ne kudim,presedne mi u pojedinim trenucima,ali stvano...od svih korgova koje sam do sad cuo,ne samo pa3, nego generalno aranzeri korga,i svih yamaha, koje sam brojcano cuo bar 3 puta manje nego korga, korgove koje su relativno ok zvucali, mogu izbrojati na 3 prsta...na isto toliko prsta mogu da zbrojim yamahe i ketrone zajedno i da kazem da zvucali lose....sve ostale koje sam cuo sem tih par,su ZVUCALI za korga bez daljnjeg...pozzz
Milan$ je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Milan$ za ovaj koristan post:
veselinovicvs (06.03.2015)