White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
|
Ti si celo vreme pricao kao da me poznajes. Mozes sam procitati kako si mi diskretno prebacivao tipa "Ace sticajem okolnosti nije imao pristup svemu tome kao Mile ali on zna bolje od Mileta da on gresi" a ti nemozes znati kolko sam ja klavijature isprobao. Celo vreme si arogantno pricao.
"Kome se ne svidja, on ocigledno ili nije upoznat, ili ne zeli da sagleda istinu kakva jeste."
Nema potrebe da trazim sad recenice. Pa sam sad hteo da ti kazem da ni ti nemas to znanje da kazes ko je "upoznat" a ko nije.
Sad kazes
"Ja nigde nisam izneo netacnu informaciju. Ako jesam, navedi je i objasni zbog cega sam pogresio."
A ja sam te u moj prethodni post vec citirao gde iznosis netacne informacije. Ja sam uporedio boje sa starog "factory contenta" i novog i siguran sam kad kazem da je novi daleko bolji. Cak sam i preradjivao boje na pa500 vrz osnove na ono sto sam cuo sa novog sample contenta. To ne krijem, ako neko hoce da uporedi kolika je razlika izmedju layerovan Clav sprema onaj fabricki u pa500, nije problem da mu posaljem.
Nebulozno je tvrditi da je fabricki content sa pa600 i pa500 isti.
I opet nisi priznao gresku vec pokusavas da je odbegnes sa uporednjom tehnologije od 2008 i 2013 sto nije diskusija ovde. Niti je diskusija kolko je kompjuterska tehnika napredovala u odnos na audio/sintisajzerska.
Zato kazem, nisi realan. Ja sam u proslim postovima rekao da pa600 ima losu izradnju, rekao sam i da sam pomalo pristrasan ka korgu. Ti nigde nista nisi priznao vec si istupio u stilu "Ja sam u pravu i tacka".
Argument koji pominjes, nigde ga nisi naveo. Sve je bilo "ja znam ovo... ja znam ono.... probao vidjeo, tako je!!!"
Zao mi je sto sad diskusija o klavijaturu se pretvara u svadja izmedju mene i tebe, al mislim da ti ne bi palo tesko da i ti priznas da si preterao ?!
Ja ne bezim od Korgove mane, znam da su dosta negativne stvari koje si izneo tacne. Al pricati da je klavijatura "ocajna" i red druge teske reci koje si uputio na korgov racun a pritom niko ne daje vise ili bolje za te pare nije u redu.
I samo bi jos dodao oko ovo zadnje sto si rekao. Jbg jeste da sam presao na licno vredjanje i ponizavanje, izvini zbog toga .... al si me dobro iznervirao kako niko drugi na foruma. Sad cu da se povucem jer nakon neznam koliko godina ovde na foruma nije mi mesto da se svadjam i ne postujem pravilnika. Ti ako smatras i pored sve sto sam rekao da si beskompromisno u pravu i da ne treba da preuzmes pola od krivicu .... nek ti je na cast.
To je sve sto sam hteo reci
pozdrav.
Promijenjeno od Ace (20.12.2013 u 02:36 sati)
|