@Mile
Ne Mile .... ti nisi rekao kako stvare stoje realno. Zaista hocu da prekinem ovu raspravu al preterujes s time sto sam sebe proglasavas za strucnjak a pritom iznosis netacne informacije, narodno receno nemas pojma.
Ajde jedan kratak osvrt unazad sta si rekao o zvuka pa600
Citat:
Originalno postovano od milepsr
.... Zvucno klavijatura nije napredovala tako reci nista u odnosu na prethodnika, PA500.....
|
Citat:
Originalno postovano od milepsr
.........Imao sam i ja pa500 izmedju ostalog, i razlika u zvuku nije nebo i zemlja. Moze biti razlike ako ubacis semplove, ali to je druga prica. Pricam o fabrickom contentu, koji je takoreci isti......
|
Zvuk isti, fabricki content isti kao na pa500 ?????
Posto sam rekao da ti nisi ni probao pa600 evo ti video da se upoznas sa fabrickim content-om na pa600
Sad ako jos uvjek tvrdis da je isti reci mi evo gde da nadjem ja ovakav Clavinet na pa500 ?
Ili neki RX slojevit vocal ?
Ili DNC gitare ?
Nista od ovoga nema, daleko je pa500 od ovoga.
Mogu i dalje da nabrajam, recimo bogat Drum edit u "Track controls" koji ti nisi pomenuo al sumnjam da ima svrhe.
Ako cu i dalje realno da pricam, slusajuci tvojih demo snimci gde se vrte neke ballade koje svakako nisu zahtevne za sviranje i jos neke narodnjake sa "muljavim" trilerima ne smatram da si kompetentan da procenis gde kakve su dirke. Prvo idi da skines nesto tehnicki zahtevnije da ima sta da odsviras na klavijaturu pa posle cu uvaziti tvoj komentar za dirke.
A sto se tice teorije zvuka, ako smem i ja da se uzdizem iznad tebe ko sto si ti radio sprema mene unazad i tu smatram da sam jedno nivo iznad tebe pa svoje procenke vise uvazvam (iako sam pomalo pristrasan ka korga). Nemoj da me izazivas i na tu stranu jer sam siguran da za tebe je signal samo stvar za raspravljanje po forume, za teoriju informacije verjujem da nisi ni cuo (kamo li za furijeve transformacije ili avtokorelacije itd itd) dok sam ja nocima proveo izucavajuci tu nauku.
Nakon ovoga tvoje misljenje me vise i ne zanima, jer tri strana unazad si vec dovoljno rekao, pretpostavljam da ces opet ponavljati to jedno isto.
Ako ti sudim po avataru, jedino si u downloads bolji i tamo ti priznajem.

Pozdrav i svako dobro