@rolandx
Nisam preterao sa dirkama. Imas sliku dole, imam kuci takav slican Casio i bolje su dirke. Imao sam i ja pa500 izmedju ostalog, i razlika u zvuku nije nebo i zemlja. Moze biti razlike ako ubacis semplove, ali to je druga prica. Pricam o fabrickom contentu, koji je takoreci isti. Ne kazem ja da za 1000e treba ocekivati ultra mega giga instrument, koji ce da radi posao 10 godina. Ali ocekujem da se ne stekaju na par osnovnih stvari koje ne prave veliku razliku u ceni, a to su za nijansu pristojnije dirke (npr kao na pa900, koje bi trebale da budu minimum minimuma za instrument u najnizem cenovnom rangu), pristojne tastere (+ one koje su sklonili, kako bi ustedeli 15-ak eura). Ne pravim poredjenje, pricam o kvalitetu jednog profesionalnog instrumenta, kako ga nazivaju. A igracka se ne placa 1000e.
@yamahapassion
Nazalost Bozo isti je koliko ja znam.
@Ace
Ne uporedjujem ga sa skupljim instrumentima, procitaj ponovo moj post. Jedino sa cime sam ga uporedio je PA500, i naveo sam stvari koje na pa500 postoje, a sada ih nema zarad 20-ak eura ustede. Komentar za moju strucnost ti je sasvim suvisan.
Ljudi morate biti svesni jedne stvari, a to je da postoji razlika u kvalitetu svega na ovom svetu. Razlika nebo-zemlja na skali od 1-10 ne moze biti 1-2. Imajte neke kriterijume i neke osnove za poredjenje. Ako cete da budem bukvalista, mogu. Ne moze da se poredi studio sa 5 muzicara sa Trans Audio-m, kao sto ne moze Trans Audio da se poredi sa Tyros5, kao sto ne moze da se poredi Tyros5 sa PA3X, kao sto ne moze da se poredi PA3X sa PA2X, kao sto ne moze da se poredi PA2x sa PA900, kao sto ne moze da se poredi PA900 sa PA800, kao sto ne moze da se poredi PA800 sa PA600... I na kom je tu stupnju PA600 u ovom brzinskom nabrajanju kvaliteta/tehnologije/mogucnosti ?
Ako je napredak u odnosu na prethodnika 5% i nazadovanje isto toliko, treba to reci a ne prikrivati...
|
Promijenjeno od milepsr (17.12.2013 u 23:07 sati)
|