Ljudi moji, moram i ja sad da se ubacim... Po cemu je plastika losa? Meni se plastika bas svidja pod 1 zato sto nije ona glatka plastika nego gruba i ne ostavlja otiske prstiju. Sto se tice tastera, tasteri ko tasteri, kada ga stisnem on odradi sta se od njega ocekuje i to je to. Jos mi se nijednom nije desilo da mi taster otakaze komandu (bar ne za sad). Displej los??? Uporedjivao sam displej od pa800 i ovaj i tvrdim da je dalekooo pregledbiji i brzi displej na pa600 (bar na ovom mom). Za displej od pa 2/3 ne znam, nisam jos probao. Zvuk???takodje usporedjujuci sa pa800 nisam stekao nikakav utisak da je zvuk drugaciji izmedju te dve klavijature... Opet kazem ne znam za pa 2/3 mada mislim da bi i na pa2 to trebalo biti isto posto nema neke razlike osim u ramu... Ja ne znam jel sam ja ubo neki extra peimerak pa600 a vi isprobali neki krs, ali ovo su moji objektivni utisci. Jedino bih mogao da se slozim sto se dirki tice da nisu bas nesto ali jbg... Koliko para toliko muzike. Navikao sam se vremenom i to je to.
Promijenjeno od yamahapassion (17.12.2013 u 10:41 sati)
|