Videti jedan post
Star 15.12.2013, 13:52   #11
calevh
Ovaj baš voli da kuca

calevh's Avatar

Registrovan/a dana: 28.10.2008
Downloads: 4126
Uploads: 5
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 27 puta u 24 Postova
calevh befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
calevh pošalji poruku preko ICQ messengera calevh pošalji poruku preko AIM messengera calevh pošalji poruku preko Yahoo! messengera calevh pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Klavijatura Pa 800, i ne samo ona, nego i svaka druga, Pa2x, Pa3x, moze biti i pocetnicka i profesionalna, ne znam zasto ne bi mogla da bude pocetnicka. Sustina, ako imas para, uzmi taj Pa 800, ili neku drugu u tom cenovnom rangu. Na njoj mozes vezbati trilere, akorde, a mozes i odraditi svirku. Sto se mene tice samo pitanje na pocetku ove teme je jako lose formulisano, i cini mi se da i sam pokretac ove teme nije siguran sta zeli, sta moze...
Prijateljski savet. Uzmi klavijaturu iz nižeg cenovnog ranga, koliko god da si super talentovan, ako si pre 2 meseca prvi put poceo da sviras, pred tobom su meseci i godine vezbe, uostalom, mozda ce ti na tom putu ucenja jednom puci film, pa ce ti dodci da bacis sve instrumente i da se oprostis od sviranja, a onda 1000 i kusur eura bukvalno bacenih. Kako i u vezbanju, tako i u svemu u zivotu sto se radi, postupnost, temeljitost su najbitniji. Ne zuri nigde, kako napredujes sa vezbanjem, tako ces kupovati sebi bolji instrument. A ako mislis da ces u ovom poslu, kupiti sada jedan instrument i na tome ostati narednih desetak ili vise godina, kako si sam rekao, grdno se varas i lazes samog sebe. Jer ce sa par godina taj Pa 800, biti isti kao ta Yamaha PSR koju sad posedujes i koju hoces da promenis.
U al se raspisah, Pozdrav i svako dobro.
calevh je offline   Reply With Quote