Videti jedan post
Star 14.12.2013, 21:56   #5
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ti u najmanju ruku pises kao da sviras 2 godine, a ne 2 meseca....Kazes "Vidi se da je i vise nego pocetnik"....OK....A slusaj sad ovo: "i to opet bolje zvuci nego ja na psr260 sa sve TRILERIMA i AKORDIMA"....Jel ovo samo meni upada u oci, ili se jos ljudi nisu javili, tj. procitali....Znaci ti za 2 meseca sviranja znas sve akorde, obrtaje, trilere po recima sviras kao iz xxxxx i odma u startu sviras kao Krecar i Kosmajac posto pretpostavljam da ti je neko od njih uzor....Ja bre sam par meseci vezbao brzinu da menjam akorde, a tih 2 meseca uopste vezbao da hvatam akorde kako treba i ucio note maltene koja je gde i kako se zove, i sto sta pocetnickih stvari (da ne pominjem kad su trileri uopste krenuli da se vezbaju ako se to tada uopste moglo nazvati TRILEROM), a ti vec posle 2 meseca znas i trilere i akorde, 50 forspila i sve redom.....Pa u najmanju ruku da sviras godinu i vise, a ne 2 meseca....Mnogo mi deluje da to ides na onu standardnu pricu "Ja za 2 meseca naucio sve, ja najbolje znam, ja najbolje umem, ja ovo ja ono"....Daj ti ovde onda neki audio snimak da se cuje to, a ne ovako....Inace, koliko imas godina ako nije tajna? Pozdrav