Tema: Roland BK-5
Videti jedan post
Star 12.12.2013, 06:44   #449
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Zasto ne bi bilo moguce ? BK-5 ima dovoljno alata i materijala za takvo sta. Postoje odlicni ROM samplovi od kojih se da napraviti veoma dobar Bass sound za svaku priliku. Inace je Roland uvijek imao dobre Bass sounde.

Citat:
Originalno postovano od nesaband Pokaži Post
Lepo lepo.a kad ce update za BK-5 sa tercama.nikako to da odradi Roland.
Milslim Neso da ce to na kraju biti uzaludno cekanje. Kako stvari stoje, nista od toga jer je za gospodu to poveliki posao a i slabo oni razmiju nase potrebe i "vratolomije". Iskreno, ozbiljno sumnjam da ce od tih terci ikada ista biti, tako da bi mozda bilo bolje da ih za izvjesno krace ili (prije ce biti) duze vrijeme potpuno zaboravimo. Uostalom ako nece oni, ima ko hoce i to sigurno bolje nego sto bi to oni uradili, pa cemo se malo potruditi. Skoro sam im nudio da to rijesimo ocas posla, medjutim odgovorni za proizvodnju u Japanu, nemaju interesesa za takvo prosirenje jer, citiram odgovorne iz Rolanda za Evropu, koji ionako nemaju sta da kazu: "preveliko ulaganje u instrumente koji spadaju u najnizu cjenovnu klasu". Na moju primjedbu, da bi onda to moglo da se uradi kod BK-9, dosao je odgovor, da to nije u planu i da nemaju nikakvog valjanog razloga, da mijenjaju strukturu instrumenta koji se i bez toga sasvim zadovoljavajuce i iznad njihovih ocekivanja, distribuira. Kratko receno, j*b* se njima sta mi trebamo i hocemo. Prihvati to tako i budi srecan sa onim sto su i do sad, na jedvite jade, uspjeli ili se namolili da urade.

Promijenjeno od tranzit (12.12.2013 u 06:46 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote