Videti jedan post
Star 11.12.2013, 20:03   #46
svirac007
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
svirac007 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Prije 10ak godina kupim ti ja yamahu emx5000 i nazovem svog pjevaca da se pohvalim da sam kupio dobar mikser a on kad cu da je neka yamaha odmah poceo da mi kukunjace ponesi tu yamahu al ponesi nam i dinakorda ako kao nebi valjao sound na yamahi da se prebacimo na dinacord. A ja onda iznerviran lagano iskruzim iz nekog prospekta logo DINACORD i zalijepim preko yamaha,odemo na svirku ja izvucem emx5000 a on gleda i kaze PA TI KUPIO DINACORD A MENE ZAJEBAVAS DA JE YAMAHA. ja kontam provalice u toku svirke da nije dinacord al frajer nikad to nije sazno a odradili smo desetak svadbi. Kasnije sam iz svojih razloga prodao tu yamahu. Meni licno se ne dopada sound PM1/2 dok svidja mi se kod nekih starijih DIN serija. Sada radim na nekog malog FBT PICKUP 14A+ snagas itd... daleko mi je cistiji kristalniji prirodniji sound nego kod PM1/2. Jedan mi kolega isto ima neki noviji aktivni mikser MONTARBO ljudi vjerujte to tako cisto i snazno radi i ima super efekte garantujem ni u cemu ne zaostaje za nekim dinacordima ako mozda nije i u nekim prednostima. Pozdrav
svirac007 je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, svirac007, za koristan post:
Pearl (11.12.2013), veselinovicvs (02.01.2014)