Videti jedan post
Star 11.12.2013, 00:17   #29
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Neso, nemam nista protiv dynacord-a i ako si dobro pratio moje postove, izneo sam svoj stav o dynacordu i generalno: ,,Jedan segment ( mikseta, mic, zvučnik, procesor, ....) ne znaci puno kao pojedinac u celom muzickom sklopu"

Naravno da se bavim muzikom ali nisam TONAC, kao sto sam opet spomenuo, drage bi volje iz svog džepa platio jednog da od onoga cime raspolazemo napravi zdrav i dobar ton koliko je to moguce bez obzira bio to dynacord ili behringer. Nije bilo razloga za takvu prozivku. Elem, čak nije ni naglašeno u temi da li je reč o 1000-3 ili 1600-3 ili 600-3 .... s toga sam generalno i prodiskutovao na tu temu...

,,Na SVAKOM kvalitetnijem mikseru se može super raditi ako imate adekvatno ozvučenje i ako znate da ga upotrebite."

A i onaj ko je otvorio temu ,,Mišljenje o dynacordu 3" ne znam da li je očekivao negativne komentare, a da ga je nešto konkretnije zanimalo , pitao bi. Ovako smo malo ,,generalno" prodiskutovali... Inače spram cene koliko košta recimo jedan 1600-3 , potpisujem da bih za taj novac radije sagledao druge opcije kupovine...