Videti jedan post
Star 10.12.2013, 23:59   #6
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od MarjanMilosevic Pokaži Post
Vidim svi veliki i poznati bendovi a i tonci koji drze do sebe sve samo Dynacord koriste. Pevaci obozavaju powermate jer im veoma uspesno sakrije da ne umeju da pevaju :-). Sve sto je ciso i precizno im nevalja jer tek onda cuju sebe kako realno zvuce.
Ko sto rece neko u jednoj drugoj diskusiji o Presonusu. Dzenan se jebavo celo vece i nije uspeo da nameso ton.
Pa naravno da se celo vece jebavo jer on nije tonac, nego pevac. Verovatno bi se i tonac celo vece jebavo da kako valja odpeva bilo sta.

Nego ovde su svi majstori za sve i svi znaju sve. Iako nemaju blage veze.
Da razjanimo nesto.Ovo nema veze sa temom.Ova diskusija nema nikakvu upotrebnu vrednost.
Posto vidim da ste vi jako veliki strucnjaci i @rolandx ajde vi nama obicnim i neukim muzicarima i pevacima objasnite sta to nije dobro globalno na dinacordu I,II i III?Sta to mulja i sakriva pevace koji neumeju da pevaju na tim miksetama?Gde to mi muzicari gresimo posto koristimo najprodavaniji mikser na nasem trzistu.Pa na kraju da li smo svi mi toliko gluvi da negujemo los ton na nasim svierkama.
Ja recimo vazim da dobrog tonca i za nekoga ko zna da prepozna da li je nesto dobro ili nije pa me stvarno interesuje da li se vi uopste bavite muzikom ili ne?

Ljudi moji,pa ne sviramo mi koncerte i nas budzet na primer ne dozvoljava recimo da na svakoj tezgi imamo monitore,tonca,5 kilovata snage.

Naravno da postoji razlika od prostora do prostora i da nece svuda biti isti zvuk.Nauka o tonu je velika nauka a nas kolega koji je postavio temu je sigurno pitao nesto drugo a ne o tome o cemu vi diskutujete.

Daleko od toga da je Dinacord najbolji mikser na svetu ali je za nase potrebe jako pouzdan i kvalitetan.

svaki digitalni mikser sto se tice tona moze da pojede Dinacorda ali to ovde uopste nije tema.I nemojte ocekivati da su svi muzicari inzinjeri tona.Pa oni da su to sigurno se ne bi bavili muzikom.

toliko od mene