Videti jedan post
Star 09.12.2013, 17:47   #82
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

To uopste nije bitno. Ako je Front Panel USB prikljucak povezan sa maticnom plocom kako valja, to ne cini nikakvu razliku, Bitno je... i jedino je bitno, da 1818VSL bude sam na jednom USB Portu. Kod jacih sistema cak ni to nije primarno ali kod tvog mora biti tako. Provjeri da li je 1818VSL sam na USB Portu i da li taj Front Pannel USB prikljucak ne pripada istom USB Portu kao i neki sa zadnje strane, na koji ti je prikljucen bilo koji drugi uredjaj. Pisao sam ti gore u jednom postu zasto je to bitno. Ukratko, 1818VSL treba veoma, veoma sirok Band bri svom radu jer se kod njega radi o 18 ulaza i 18 izlaza koji moraju u isto vrijeme biti dostupni sa svim svojim efektima. Obrati paznju i na kvalitet USB kabla kojim je 1818VSL prikljucen na PC. Postoje Audio USB kablovi (vjerovatno prvi put cujes za takvo sta) koji su veoma vazni i odgovorni za maksimalnu stabilnost i kvalitet rada jednog USB audio interfacea, pa bi uz 1818VSL trebalo da imas takav jedan. Cijena im nije bas sitnica. Jesi li skinujo najnoviji Driver sa Presonusove stranice ?

Promijenjeno od tranzit (09.12.2013 u 17:49 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote