Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3874
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 108 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
|
ispade korg bolji zvuk od rolanda!! hahaha,
ko iz ove trojke ima bolji zvuk od rolanda? nema niko,, cak to bk9 dokazuje, al opet jbg nije sempler,,
da se mogu u ovakakv kakav jeste g1000 ubaciti 64mb rama pojeo bi sve te tri sa zvukom. izlazilo bi tako slatko , spojene boje , harmonicne zajedno da je to strasno,, tu mozemo do ujutro,
zato je se meni tesko odluciti tolike godine na sta preci, sve ostalo je tvrdo!!
cak oni ljudi sto prave stilove npr za klavijature na lacampaneli, su bili stavili univerzalne ritmove roland i universalne korg , korg i tad bio sempler dal pa1, pa2, i rolnad ih pojeo sa svojom fabrikom, pustis istu svikru stil korg, pa pustis rolaand , i kazes vao kakva razlika.
ja sulsam,
naravno kad meni dopadne jedan od tih araznera koji se tesko odlucim, onda cu da pricam dal je sve ovo sad sto cujem bilo pogresno,
i vi ste u pravu sigurno u mnogo tome.
al znam sta sam cuo, i sta cujem i dalje.
i ovaj je bas imao azdaju napucan pa3x, al bolje sam ja zvucao, naravno on je stilski bio bolji jer tu cudesa sviraju od semplova do svirke u ritmovima.
i na kraju krajeva, meni je to opet sve svejedno, ja sviram i dalje, ne boli me glava od zvuka, ritmova boja, ja to sve celi zivot i shvatam kao samo svirku i uzivanje da se izsviram na vecini svirki, to je cisto ljubav.
korg da nema sempler, eto samo izbaci pa3x sempler, znas koliko bi ih bilo na balkanu??
propali bi davno, ostali bi na solo klavijaturama i tu se prodavali, mada i tu da nemaju sempler isto bi im bilo DOWN Firma!! katanac na vrata!!
nabroj mi 5 ljudi koji sviraju profi ovde korg neki bez semplera?? i da se ubise od posla,, nema,, ni ovak krom, ni onaj X50 slabo ko uzima, uzimaju klinci nemaju para za nesto bolje, vezbaju
od korgovih boja licnih se ne zivi.
ne znam kakve su samo solo boje na ostalim. al sve ih vadi sempler i zato se kupuju. sto vise rama to veca ljubav..
znam da roland nikad nece ubaciti sempler u arazner. da im to nije politika cuo sam.
velika steta,..
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
|