na g1000 mi R kanal nije radio od kad sam ga uzeo, ne znam sta je. dal se da popravit.
ona individualna dva rade. do skora sam imao set gde sam odvojio drum i bass na ta dva pa na mixer, al sve to radi u niansu na njemu na 1l. roland je ipak roland, ima ga i na jedno kablo. stereo nema nista osim prelaza na drumu.
a triton le, isto mono, isao sam stereo isto u pm2 u stereo kanal . nisam dobio lepotu, neku mekocu,, vratio ja 1L mono u 3Ch linijski oni gde ima srednjak i stimanje frekvencije, bolje radi mnogoo. mixer mi je deset kanala, tako 6 kanala sa tim srednjakom imam , na 3 kanala su nastimani pevaci , i mikrofon njihov kanal nikad ne diram, na jednom harmonika, i na jednom roland mono, to je 6 kanala. nemam vise izbora za stereo, stereo kanale na pm2 ne gotivim, isprobao nije to to.
razglas kad je dobar sa ovim nemam sta pametovati to radi super ako su ti ritmovi ok, iznivelisani i sve to,
da imam vec te moderne araznere sa semplovima, tu je vec vidim kukanje i dalje 10 god od njihove upotrebe ljudi kazu nisam nastimao set da zvuci,, onda bi morao stereo bar aranzer, a plus odvojiti kick snare i to ako treba, ako ne bi bio zadovoljan, pa bi pametovao na svim mogucim frontovima dok to ne sredim.
mada rekao sam nekad davno, ja znam da bi se to nastimalo lako kad znas sta oces i sta ti treba i gde da pipnes. sta da okrenes. ko zna njemu je sve lako.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Promijenjeno od branoy (07.12.2013 u 04:09 sati)
|