Videti jedan post
Star 04.12.2013, 22:07   #944
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Ju Neso, svaka cast na pjesmi, zar se ovo slusa i kod vas? Ja sam je skinuo samo zato sto moram jos prije par godina jer ne gotivim previse ove dalmatinske pjesme, em svaka ista, em nije sto bi rekli "saftali". Inace da, dalmatinska je, da je istarska pjesma bi zvucala kao da je odsvirana u nekoj nelogicnoj kromatskoj ljestvici u sekundama i kvartama na sve nekim dvojnicama
Tek sad sam video tvoj post.Ove pesme se kod nas ne traze ali imam jednog drugara koji ima BK-5 a ne zna da svira pa mu pravim matrice za neku simbolicnu cenu,a on ima kucu tamo negde u istri ne znam tacno pa oce malo da se folira pred drugarima i da peva te pesme koje se meni licno dopadaju.Ovde je trziste jako cudno.Deca od 17-18 godina mi traze neke pesme koje su duplo starije od njih i moram ti priznati da obnavljam raznoliki repertoar.Moras da budes stalno u toku ako zelis da se bavis ovim poslom a ja zelim i dalje da radim ovo sto radim.

treba jos par dalmatinskih pesama da mu odradim pa cu postaviti matrice i ovde na forum,mozda nekome nekad ustrebaju,nikad se ne zna.

Pozdrav i hvala na komentaru.