Videti jedan post
Star 03.12.2013, 18:38   #42
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od negovan90 Pokaži Post
@tranzit
na sta se ovo odnosi, "Iskreno... sumnjam !!!!! " , na ovu konfiguraciju sto sam napisao ili ?

I kazite mi da li sam dobro ovo sklopio, i da li ce to dobro da radi ?
To se odnosilo na post kolege Mileta i njegovo pitanje da li ti imas jos nedoumica.

To sve sto si nabrojao ce dosta dobro raditi, ukoliko budes sve to i podesio kako treba. Ocigledno je da se prvi put sreces sa ovakvom vrstom opreme. Upotrijebi iskljucivo balansirane kablove za spajanje 1818VSL sa posacalom snage, kao i za spajanje instrumenata, bilo koji da su, sa 1818VSL. Ukoliko instrumenti nemaju balansirane izlaze onda obavezno nabavi DI-Boxove i to onoliko komada koliko imas i kablova za instrumente. Nemoj ni slucajno da se salis sa kojekakvim odvajanjem mase iz strujnog kabla jer to je mnoge kostalo zivota. U svakom slucaju se trudi da kablovi budu sto kvalitetniji. Neka donja granica bude recimo Klotz. Ne znam kakav je Laptop ili PC na kojem ce biti prikacen 1818VSL ali je vrlo dobro poznato da se desava kod Laptopova, da se pojavljuje brujanje i zujanje kada su prikljuceni na napajanje, dok u radu preko baterija nema tih smetnji. Ovo naravno ne mora da bude slucaj i kod tebe ali ako se pojavi, ne treba da te iznenadi. Sve te komponente su sasvim uredu i jos ako poslusas ovaj savjet u vezi sa kablovima, mislim da ces dobiti jedan dosta dobar i kvalitetan sound.

Promijenjeno od tranzit (03.12.2013 u 18:40 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote