Evo ljudi, red je da se javim. sa dellom sam se cuo na fb jos sinoc, iako sam bio nadrogiram, a sada i da se vama javim. Operacija je protekla ok, sve su izvadili i dali mi u kamencice za uspomenu, nisu neki veliki ali su vala zaebani... Stavili su mi jos jednom tu jj sondu, da se sve unutra jos ocisti, i 16og idem da i to izvade i cao. Nije mi bila sama operacija toliko teska koliko onaj nesrecni kateter koji sam celu noc morao trpiti, to me je ubijalo, i danas kad su mi izvadili svaki put kad odem na wc pece kao djavo. Ali uglavnom cilj je postignut, skotovi su napolju

Ja sam inace sklon pravljenju kamenja, 2009 sam imao takodje kamen, i sam izbacio, isto je bila gadna situacija ali nije bila potrebna nikakva operacija, bio je valjda manji. a ovaj sad je bio 7mm pa sam morao proci kroz sve ovo. Znam ja tacno i od cega mi je to, sam sam kriv, litre i litre gaziranih sokova a vode ako sam pio litru u nedelju dana. E zato sada menjam stetne navike, nema vise ni sokova ni dzidza bidza, samo voda i pivo. A i na hranu cu morati dosta da pripazim.I jos jednom da zahvalim svima za podrsku, iako je ovako, napismeno, ali vredi i to jako puno kada te se neko seti.