Tranzit, ja ti najiskrenije zelim puno srece (jer ista i meni treba) kad je ovo tziste ovde u pitanju.
Verujte ja sam digo ruke jer se realno ne isplati. Izgubim 3 nedejla i raznim diskusijama sa kupcem iz Afrike. Zamisli jedna Nigerija. I covek posle 3 nedelja naruci ceo sistem. Nit ga video nit ga cuo. Ali je razumeo to stosam mu rekao i dobio predstavu kako ce to da radi. Dakle pricamo o sumi od nekih skoro 100 000 eura. Opet ponavljam Nigerija. Tako da nemojte mi porediti materijalno stanje jer je definitivno u nasu korist ovde.
A ovde me tezgars ugnjavi 3 meseca, dolazio 4 puta da cuje kutije i na kraju je odusta od kupovine jer ipak to nije taj dinakord zvuk. E nije, nece nikad ni biti.
Tako da ti lepo napravi ko sto ti rekoh balkan edition koji ce imati displej sa samo dva efekta 5/55 i da obavezno pise negde Dynakord. Inace slabe su ti sanse jer to jednostavno nemozes objasniti.
Upravo sam zavrsio demonstraciju sistema ovde coveku koji radi svadbe. Sistem 4 way ravan pod libelu (sve u +/- 2.5db). Lepo kaze on fino to radi. I onda spazi jednu prototip kutiju i pita jel moze da cuje tu kutiju.
Ja uzmem i pustim mu kutiju. Cujem nesto mi nije u redu sa zvukom. A on odma e too meni treba. Ja ga pogledam i odcutim. A kutija se dere za sve pare. On kaze ja da ti ostavim kaparu sa 4 ovakve kutije kad mogu da budu gotove. ja reko cekaj nije mi tu nesto u redu, Izvadim merni mikrofon i sta da vidim Grba na 3khz ko planina. Skinem plocicu sa konektorima i vidim da se na skretnici odkacio atenuator za hf.
Vratim to na mesto, kutija ravna. On meni, a sto pokvari kutiju brate. Tad sam odustao od dalje diskusije.
E tako izgleda to ovde. Ako se ne dere i nema bar +4db na 12Khz ko Dunakord onda nista nevalja.
I opet, sa srecom neka ti je. Samo spremi sa na debelo gubljenje zivaca.
Promijenjeno od MarjanMilosevic (30.11.2013 u 20:15 sati)
|