Tranzit, ne znam cemu tolika ljutnja oko toga? Nisam zeleo da izazovem tako nesto!
Treba da promovises svoje sisteme ovde jer ima dosta zainteresovanih za iste ali i oni, kao i ja, ne zele da daju 3000e za nesto sto nisu ni videli, ni culi a ni probali u zivotu pa makar to bila i najnovija tehnologija danasnjice.
Verujem da je to vrh vrhova ali uvek postoji mogucnost da nekome "ne legne" takav sistem iz raznoraznih razloga! Prost primer, Touch screen nekome odgovara a nekome ne. Takodje, svaki Touch ekran koji sam dodirnuo reaguje razlicito, neki treba jace pritisnuti, neki slabije... Ima ljudi koji vole da pritisnu dugme a ne ekran itd.
Oko kupovine, pogresno si shvatio, ja nisam neko ko kupuje instrumente da bi ih prodavao vec da bi radio na njima ali kad-tad dodje trenutak kada ti se svidi nesto drugo i zelis da promenis spravu (pa makar cisto iz dosade) te je to stvar o kojoj treba razmisljati pri kupovini instrumenata. Naravno, ne treba joj robovati! I do sada sam kupovao nesto sto mi se svidi i legne mi iako niko drugi na tome ne radi i tesko se prodaje ali sam kupovao nesto sto sam probao, cuo, video i leglo mi je! Ovde imam u vidu razne razloge - rad sa spravom, kvalitet izrade instrumenta, izgled (za koji ovde nemam nikakvu predstavu kako izgleda buduci instrument!), gabariti, tezina (meni licno postaje sve vise veoma bitan faktor pri kupovini) itd....
Ne verujem ni da na zapadu bilo ko kupuje tek tako nesto sto nije ni video kako izgleda a usput niko drugi u okruzenju to ne koristi pa ne moze da cuje ni kritike korisnika. Na ovom tlu za ovo treba imati razumevanja jer znas i sam da nisu isti materijalni uslovi ovde i tamo. Ovde zaraditi 2000-3000e treba da se naradis. Evo neka razmisle cenjene kolege koliko vecina njih zaradi mesecno (u proseku). Verujem da je velikom broju cifra od 3000-4000e godisnja zarada... a treba i ziveti od necega! Verovatno se iz tog razloga ovde veoma razmislja koliko ce instrument vredeti za XY godina. Svi bismo voleli da mozemo bez poteskoca da kupimo najnovije instrumente ali realnost nam je sasvim drugacija i treba se dobro namuciti da bi se doslo do dobrih instrumenata.
Opet ponavljam, ja sam jedan od vrlo, vrlo zainteresovanih za kupovinu tako necega ali posle adekvatne prezentacije, probe i sl.! I jedva cekam bilo kakvu prezentaciju ovih sistema!
Marjane, na zalost ni Bold Audio nisam imao prilike da probam ni da cujem inace bih mozda sada radio na tvojim kutijama a ne na EV! Ne patim od imena koje stoji na kutiji vec trazim ono sto mi odgovara. Kada budem cuo Bold Audio moze da se desi da postanem zadovoljni korisnik istih!
Promijenjeno od Akordeonista (30.11.2013 u 12:41 sati)
|