Videti jedan post
Star 30.11.2013, 10:00   #4
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Iskreno, meni bi veoma odgovarala tvoja platforma, da u jednom kompjuterskom kucistu imam i aranzer i mikser, pa recimo da budu dva Touch Screen-a (jedan za mikser, drugi za aranzer) ali ostaje taj problem sto to ne mogu da vidim nigde uzivo da probam "pod prstima" da vidim koliko je meni licno to zgodno za upotrebu u toku svirke i koliko se ja snalazim na licu mesta u svemu tome. Dalje, ostaje i da se cuje kako to sve zvuci uzivo! Jedno je snimak a sasvim nesto drugo uzivo! Recimo, meni na snimcima Korg klavijature zvuce jako lepo a uzivo kad ih cujem... hmmm, da ne koristim sad neke jace reci ali recimo da mi se zvuk uopste ne svidja!
Kad ce to cudo moci da se proba u Srbiji?
Koliko god da je naprednija platforma od hardverskih miksera i klavijatura u pitanju je kompjuter i kompjuterske komponente kojima cene rapidno padaju svakoga dana pa ce onaj ko odluci da mozda proda svoj sistem posle nekog vremena od tri-cetri godine tesko moci ista da izvuce za njega. Hardver uredjaji ne gube tako brzo cenu! Recimo, kupio sam pre tri-cetiri godine Tyros 3 za 2500e a danas ga mogu prodati za 2000e, to je gubitak oko 125-165 eura godisnje! Verujem da bi gubitak na kompjuterskoj platformi bio dosta veci.
Prodaja takvog polovnog sistema ovde je posebno otezana upravo zbog navodjenih "balkanizama" te iz tog razloga licno se ne usudjujem da uzmem sistem koji nisam isprobao i za koji ne znam da li ce mi bas "leci" pod rukom a koji se tesko prodaje.
Akordeonista je offline   Reply With Quote