Videti jedan post
Star 28.11.2013, 05:09   #3
branoy
Odomaćeni član

branoy's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: Pisari, Samac, RS, Bosna
Godina: 43
Downloads: 3871
Uploads: 24
Rekao HVALA: 159
Zahvalili mu 107 puta u 81 Postova
Instrumenti: korg, roland, yamaha...
Interesi: trcim za zenama!!
branoy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
branoy pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

ja sebi pravim uskoro sve preko DAW, Cubase,, otvorim 16 kanala , i eto 16 kanala mixer, mixer ulaz su mi dve presonus karte po 250eu sad polovne, FP10, znaci za 500eu imam muzicku koja ne kasni sa 16 audio IN kanala, plus rekovske su, pa mozes ih usarafiti u rack. dok na reku jedan laptop radi kontrole, , a iz presonusa imam na volju izlaze, hocu li po stereo iz svake, ili cu svih 16 izlaza odvojeno, mada treba samo na pojacalo da se to spoji, i vozi,, u cubase na kanale stavljaj sta ti volja od efekata, ,, master kanal LIMIT , i vozii, nije skupa investicija, ako skontas, treba 500eu za dve muzicke karte sa po 8 audio IN, kvalitetni su na njima konverteri, i treba ti za neki dual core jaci isto toliko, i to je to.
standardno isto mozes snimati celu svirku posto si vec u DAW i na kanalima, upalis REC i vozi.
a mozes namestiti i neki Mp3 recorder i snimaj sve u komadu.

samo sad je tu jedna vrlo bitna stvar!! komijuter, laptop?? kako ce to da izdrzi plus 60 stepeni pod satorom, i kad ocekivat u toku koje svirke da se nesto pojebe, ? nije vise mixer i nemozes nista pokvariti u njemu, osim ako on crkne. ovde je vise rizika, za presonus karte ne brinim, rade po celi dan i noc.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)

Promijenjeno od branoy (28.11.2013 u 05:12 sati)
branoy je offline   Reply With Quote