Videti jedan post
Star 25.11.2013, 23:01   #8
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja to ovako radim kada snimam i video i audio zajedno:
- potrebna kvalitetnija kamera da bi snimak bio kvalitetniji (moja je Logitech C310 720p HD)
- instalira se program na racunaru "Debut Video Capture Software"
- iz mixete ili odakle vec se kabli ubaci pozadi u komp u plavi ulaz "Line IN"
- u samom programu pod delom "Device" izaberete Vasu kameru koja ce biti prepoznana od strane ovog programa (imate jos dodatne opcije kao sto su Network i Screen za snimanje - slicno kao Camtasia)
- udjete u deo "Options" i pod Microphone izabere "Line IN" u koga ste prethodno uboli kabli iz mixete za snimanje
- takodje pod delom "Video" u ovom meniju "Options" izaberete kvalitet i slicno u zavisnosti od Vase kamere koji kvalitet podrzava (meni uvek stoji na 1280x720 pixela - HD rezolucija @30FPS sto je odlicno)
- kada ste ovo uradili, ne preostaje nista drugo nego crveno dugme "RECORD" i program krece da radi

Od mene sve preporuke za ovaj program, mali, brz, lagan, lak za koriscenje, nije komplikovan, sadrzi sve ono osnovno sto treba i nista nesto dodatno sto je nepotrebno....Svako ko snima na ovakav nacin, neka proba ovaj program, od mene svaka pohvala....Zasluzuje 10+++ ocenu, a opet ne menja kvalitet videa sa povecanjem rezolucije i slicno....Meni je standardno 1280x720 pixela - HD svaki video i stvarno snima extra i video i audio....Probajte.... Pozdrav