Videti jedan post
Star 25.11.2013, 12:15   #3
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Definitivno se radi o dugoj i nezanimljivoj prezentaciji.

Čuđenje "vrhunkog producenta" da uopće postoje takvi instrumenti i njegova svirka gdje se svakog trena čini da će pasti u nesvijest od uzbuđenja su toliko iritantni da je video negledljiv.

DJ-man barem pokušava prikazati ćemu služi "roll-over slider", a da vjerojatno niti sam ne vidi upotrebnu vrijednost istoga. Ipak, on je ispunio svoj zadatak promovirajući firmu koja će sutra (možda) uvaliti pokoju matricu bez vokala ili vokal bez matrice ( ) novom napaljenom korisniku željnom nastupa "u živo".

Na sreću, na kraju upada simpatična dama ugodnog glasa koja ipak lagano popravlja cjelokupan dojam bez obzira na to što je jasno da promovira svoj novi materijal, a ne klavijaturu.

Morao sam malo ...

A sad se vratimo "pravom sadržaju" ove teme. Naišao sam na dva videa. Prvi će se vjerojatno svidjeti mikimiki-ju. Radi se o par Audio stylova iz Dance kategorije.

Yamaha Tyros5 Audio Styles der Dance Kategorie [Full HD]
You need to upgrade your Flash Player

I nešto sasvim suprotno od ovog prvog. Alpen Pack koji se prodaje u Yamaha soft, dostupno za Tyros5. (koga zanima, pogledajte cijeli njihov kanal)

Yamaha Alpen Pack, Video 3 Styles
You need to upgrade your Flash Player

Mogu primjetiti da ima veoma malo komentara na sound Tyrosa5. Tranzit, što ti kažeš?
casper je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post:
mikimiki (25.11.2013)