Upravo to i meni ne dozvoljava da izaberem bilo koju opciju. Ja na ovom sistemu nemam instalirano skoro nista od programa, tacnije, imam Winamp, Office, i STW, i nista vise, ne znam kako da iskljucim te USB Midi drajvere, a nisam ih ni instalirao, sinoc instalirao nove drajvere za zvuk, medjutim nista nisam dobio, nista se ne menja.
@Tranzit, nisam skidao upgrade za Win 8.1, jer u sustini ne znam da li je ovo Windows 8, ili 8.1, jedno znam, ovo je neka hakerska verzija Windows, 100%, kao sto sam i napisao u nekom od prethodnih postova. Cudno mi je sto sve iz prve radi na Win 7, a Win 7, i 8 imaju isto jezgro, svi programi rade bez problema, samo ovo zeza, ako ne resim problem, teska srca cu morati da se vratim Win 7, jer ne vidim neki drugi program u kome bih mogao da odradim to sto radim u STW - u.
Dodato:
Na kraju samo da javim, da, nisam mogao da resim problem, morao sam da se vratim na Win 7, na kome program radi besprekorno, iako ne vidim ni jednu prednost nad Windows - om 8, ali meni je jako potreban STW, i samo iz tog razloga. Hvala Tranzitu i Saletu sto su se ukljucili u diskusiju i pokusali da pomognu. Pozdrav.
Promijenjeno od calevh (25.11.2013 u 01:21 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|