Videti jedan post
Star 22.11.2013, 02:43   #6
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Nije mi lakse jer sinoc sam radio u tom objektu i ko zna da li cu ikada vise raditi tu a lakse mi je u toku svirke kontrolisati EQ na kanalu nego na generalnom GEQ. Sinoc smo radili u objektu gde su nam dali samo jedan kabal koji vodi ka njihovom ozvucenju, teko nismo ni imali mogucnost da vodimo stereo signal.
Trim pot na MAIN izlazima mi je na "3 sata" ali i pored toga imam utisak da mikseta "izbacuje" tisi signal od drugih mikseta. Pre ovog Presonusa sam koristio A&H Zed 14 i ova druga daje jaci signal na kutije. Koristim kutije EV ELX 15p i na njima postoje kontrole za ulazni Level i za generalni Volume. Ulazni Level pojacavam do kraja i nikada mi se nije desilo da se na kutiji upali lampica Limit sto znaci da signal koji mikseta salje nije prejak iako je In Level na maksimumu i pot za Main izlaze na mikseti na 3/4.
Da li bi pomoglo ako bi AUX po kanalima bio pojacan na maksimalnu vrednost pa da smanjim klizac za AUX 1?
Dodato:
Zaboravih da napisem i to da je sinoc taj kabal imao banana konektor!

Promijenjeno od Akordeonista (22.11.2013 u 02:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Akordeonista je offline   Reply With Quote