Videti jedan post
Star 14.11.2013, 23:21   #59
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Stvarno neznam kako da vam svima zahvalim koji mi jedini , iskreno i sa potpunim poznavanjem materije pomazete...... HVALA! Necu pokusavati da menjam, sta je tu je. Samo da se ne maltretiram ponovo da idem tamo amo, a verovatno bi trazili dlaku u jajetu. Jos bih Vas samo molio za jedno pojašnjenje i obecavam da ce to biti i poslednje ( bar za danas ).

Instalirao sam osmicu windows. Sve kao po loju. Drajveri uspesno ubaceni kao i sve što je bilo neophodno za njen ne smetan rad. Posto imam zasbnu graficku i catalist koji me je mucio za AMD , vise mi ne prijavljuje u device menagment-u problem. Sve je ,,OK". ALI , da li mu sada radi AMD radeon graficka ili integrisana intel? U opcijama vidim podesavanja samo za intel ( Hz, i ostale gluposti) a za catalist imam opcije ali nema nikakvih podešavanja.... Koja sada graficka radi, kako to da proverim i da eventualno prebacim ukolioko to bude trebalo. Ova osmica je nova za mene ali control panel i tako te stvari nisu nikakav problem pronaci.... Hvala drugari