Videti jedan post
Star 08.11.2013, 02:54   #235
tyros2
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
tyros2 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolega Casper:

Izuzetno te cijenim kao vrsnog poznavalaca yamahinih aranzera.

Kao sto sam rekao I ja se druzim sa yamahinim aranzerima poduze vrijeme I upucen sam u njih ali bih rekao ni izbliza kao sto si ti!

Citajuci tvoje postove do sada iz mnogih sam naucio sto sta!Stoga mi nije namjera da se ovdje nadgovaram niti imam namjeru da sirim dezinformacije!Cilj mi je pomoci prije svega ako sam u mogucnosti.

Da se sad vratim na temuubanj traku sa bilo kojim internim drum setom je moguce kopirati cak u samom Tyrosu bez pomoci racunara u bilo koju traku od 8 mogucih koliko ih se nalazi u samom ritmu!

Posao jeste slozen,naporan dug, ali je MOGUC!

Kao sto sam i rekao INTERNI bubanj nece moci svirati u ACMP kanalima ako nije pratnja (ACMP) ukljucena!

Naravno nakon njegovog postavljanja u neku od "fraza" necemo biti u mogucnosti da ga vidimo na nacin kao kad odabiramo drum kit u Ritam2 traci,ali kao sto je moguce ucitati odnosno kopirati regularan custom voice na traku Ritam2 (I naravno nismo u mogucnosti da ga vidimo),tako je moguce kopirati interni drum kit sa Ritam trake!

U samom Editu preko MSB , LSB I Program change je uz malo maste ,vremena I truda svasta je moguce!

Veliki pozdrav!
tyros2 je offline   Reply With Quote