Citat:
Originalno postovano od yamahapassion
@rolandx: a moze li set da radi u korgu i posto izvadis karticu? da li ostaje usnimljeno stanje seta ili je moguce da radis sa tim setom samo dok je sd kartica u klavijaturi?
|
Svaki put kada se uključi klavijatura mora kartica da bude unutra dok ne ucita set ( podigne sistem).. Kada ucita onda se moze kartica izbaciti, ali prilikom sledećeg uključivanja opet mora djubre da bude u njoj ili neće učitati. Dakle konstantno. Iskreno ima par ritmova kao sto sam napisao, medjutim vise mi se svidjaju perfukcije i sam bubanj koji je fantastican.... Neko bi pomislio , zašto kukam kada imam set... cilj je da to podelim sa kolegama jer znam da bi od tih par elemenata napravili stvarno cudo. A i nerviraju me jer su zastitili par dobrih ritmova. Idiotizam.
Dodato:
Kada bi postojao program bar da kopiram SD to bi bilo super. Ali šipak. Pročitao sam neki program da postoji i pisao sam o tome, probao ali jok. Onda bih mogao da vam posaljem i set i karticu. Ruku na srce, nisu mi naplatili tu karticu. Fer i korektno sa njihove strane. Uradili par ritmova i bukvalno , izvolite , ovako set treba da zvuci i tako nastavite. To je OK ali ali ali