Videti jedan post
Star 31.10.2013, 00:54   #50
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Hvala tebi na povjerenju a i uvjerenju o mom profesionalnom nivou. Ovo sam jednostavno morao da napisem jer sve ostalo bi bila samo lazna skromnost. Supermaestro je zavrsen, a potrajace jos izvjesno vrijeme, radi pripremanja promotivnog materijala, dok se ne pojavi na yu-midi shopu zajedno sa kompletnim specifikacijama, podacima o nacinu samplovanja, equipmentu koji je koristen pri tom samplovanju, kao i demo snimcima. Ne bih da kudim konkurentne produkte koje si pomenuo, niti da svoj produkt reklamiram deklasiranjem ostalih ali si u ocjeni svih tih sampling harmonika, potpuno u pravu i isti utisak sam imao i sam, testirajuci te harmonike. Kod Dallape koju sam samplovao radi se o modelu iz 1976. godine pod punim nazivom Dallape Supermaestro V Centenario, po mnogima, najkvalitetnijoj Dallape harmonici koja je ikada napravljena. Radi toga sam je i odabrao za sampling ali bilo je povuci - potegni, dok sam pronasao dobro ocuvanu i odlicno nastimanu Centenario harmoniku. Toliko za sada a ostale detalje ces moci procitati i cuti uskoro u promocionom materijalu.
tranzit je offline   Reply With Quote